Losi Forums » Main Categories » Micros and Minis »

Mini desert truck help - Not responsive


Reply

  #1  
Old 12-24-2016, 06:32 PM
studiomk studiomk is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: oakland ca
Posts: 4
Default Mini desert truck help - Not responsive

Hello all,

Merry Christmas, hoping to play around with my Losi 1/18th desert truck i recently got off ebay. got a good deal on it, I think. Rewired the parts and added bullet connectors and got new battery. When i turn the car on and the receiver. I can tell its getting a signal as the car will intermittently jolt backwards and forwards. But nothing beyond a few seconds. The batteries are charged and everything seems to be connected properly. Any ideas? Would an old or faulty crystal be causing this? Or perhaps the ESC is toast? All things are stock as far as i can tell.

Thanks in advance and hoping you all have a great holiday!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-27-2016, 09:14 PM
studiomk studiomk is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: oakland ca
Posts: 4
Default

Any thoughts on this? Could really use some expertise im lacking.

thanks!
Reply With Quote
  #3  
Old 12-30-2016, 06:21 PM
Endure1 Endure1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Boise, ID
Posts: 2
Default

I'm no expert but it could be a fried ESC. Though I might try the inexpensive option of replacing the crystals first.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-30-2016, 07:18 PM
studiomk studiomk is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: oakland ca
Posts: 4
Default

Ok thats kinda what i was thinking, thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump